1 Rodó de vedella de kilo
2 Llesques grosses de cansalada
1 Ceba
200 g. de pastanaga
2 llaunes de xampinyons
1 cabeça d’alls
Pebre negra en gra
Herbes provençals
1 Got de vi blanc
Oli d’oliva
sal
Olla a pressió
Emboliquem la carn amb les llesques de cansalada, i la lliguem amb un
fil de cuina.
Pelem la ceba i la piquem.
Daurem la carn amb una mica d’oli, dintre de la mateixa olla.
Afegim la ceba, la pastanaga i els xampinyons tot cru, la cabeça
d’alls(neta) sencera i les herbes. Salem al gust, afegim els grans de
pebre i ho reguem amb el vi blanc.
Recomanem:
Acompanyar la carn amb puré de patates.
El suc de la cocció, sense les verduretes, es ideal per fer-hi una
salsa als pebres. Trinxarem tot el suc, hi afegirem una llauneta dels
tres pebres i ho deixarem reduir una mica, si convé hi podem afegir
una mica d’aigua o brou.